De beste alternatieven voor de Buxus

Een buxusvervanger doet het altijd goed wanneer u genoeg hebt van de aangevreten en kale haagjes die uw tuin ontsieren. Niet dat de buxusplanten hier ook maar iets aan kunnen doen. Deze, tot voor kort zeer gewilde haagplant, wordt de laatste jaren geteisterd door diverse ziektes en de buxusmot. Wanneer u helemaal opnieuw wilt beginnen met het aanplanten van een haag heeft Buxusvervanger.nl een heleboel, zeer betaalbare alternatieven. Zij zijn niet vatbaar voor de ziektes of de mot. Een aantal varianten op Buxusvervanger.nl lijkt qua uiterlijk veel op de vertrouwde buxus. Maar er zijn ook planten die u niet één-twee-drie als buxusvervanger op het oog zou hebben. Bekijk het verrassende aanbod op Buxusvervanger.nl en laat u overtuigen van de vele voordelen van een buxusvervanger.

Groots aanbod op Buxusvervanger.nl

De meest gelijkende buxusvervanger is de Ilex crenata. Deze toont qua bladstructuur en groei nog de meeste overeenkomsten met de buxus. Net als iedere plant op Buxusvervanger.nl is de Ilex winterhard waardoor u het hele jaar door van een groene kleur kunt genieten. Ook zijn ze geschikt voor iedere snoeivorm. Zo kunt u met een buxusvervanger een hoge of lage haag maken, net waar u zelf voor kiest. Of u plant een buxusvervanger solitair aan in de volle grond of zet het in een mooie sierpot op het terras en naast de entree van uw woning. Van de Ilex crenata soorten lijkt de Green Hedge nog het meest op een buxus. Het heeft ook een opgaande groei, glanzend groene blaadjes en een goede vertakking.

Buxusvervanger online kopen

Niet alleen de Ilex crenata is geschikt als buxusvervanger, ook de Portugese laurier bijvoorbeeld doet het zieke buxushaagje snel vergeten. Al lijkt deze laurier niet echt op de buxus, toch heeft het dezelfde voordelen. Dat is de reden waarom Buxusvervanger.nl deze ook aanbiedt in haar assortiment. De Portugese laurier, Ilex crenata en nog veel meer is gewoon online te koop bij Buxusvervanger.nl. De levertijden zijn erg kort en de kwaliteit uitstekend. Dat komt omdat iedere buxusvervanger uit eigen kwekerij komt. Wilt u een grotere partij buxusvervangers? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte hiervoor aan bij Buxusvervanger.nl.