De mooiste kindermeubels van Cam Cam Copenhagen

Voor je baby wil je natuurlijk alleen de allermooiste producten. CamCam Copenhagen is een bekend merk, dat als doelstelling heeft om ouders de mogelijkheid te geven voor hun kindje te zorgen op de best mogelijke manier. Dat betekent de allerhoogste kwaliteit materialen, de mooiste ontwerpen, en de uiterste zorg voor milieu en duurzaamheid. Alles wat je nodig hebt voor je baby, kun je van dit merk in huis halen: van verzorgingsartikelen tot decoratie in de babykamer. Alles met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd om jou en jouw baby een fijne tijd te geven. Ben je benieuwd naar de verschillende producten van Cam Cam Copenhagen? Hier kun je meer lezen.

Een oog voor design

CamCam Copenhagen is een relatief nieuw merk, dat in 2012 is opgericht door de Deense architecte Sara Giese Camre. Haar unieke visie is duidelijk terug te zien in alle designs. Het beddengoed en de accessoires voor kinderen en volwassenen kenmerkt zich door een aantrekkelijke grafische eenvoud, en de prints zijn geïnspireerd op Japanse en Franse patronen. De romantische, maar nooit overdadige stijl die het resultaat is van deze bijzondere invalshoek geeft een rustgevende en vriendelijke uitstraling aan alle producten, die perfect op zijn plek is in de kinderkamer.

Deens kinder meubilair merk

Alles voor je kindje

Aan alles is te zien dat CamCam Copenhagen is opgericht uit liefde voor kinderen, maar ook voor de ouders. De zachte kleuren en subtiele patronen in de brede collectie veranderen iedere ruimte in een droomkamer. Het kenmerkende Scandinavische minimalisme zorgt voor een intrigerend en tijdloos design. De gebruiksvoorwerken – zoals de populaire luiertas – zijn naast erg stijlvol ook vooral erg praktisch in gebruik. Want ondanks de bijna poëtische instelling raakt CamCam nooit uit het oog waar het echt om gaat: het jou als ouder zo gemakkelijk mogelijk te maken.

100 procent natuurlijk

Een van de belangrijkste zaken waar CamCam Copenhagen op let, is de gezondheid van je kindje. Daarom worden goede arbeidsomstandigheden gegarandeerd, en wordt kinderarbeid absoluut uitgesloten. Bovendien worden de producten allemaal met de uiterste zorg voor het milieu geproduceerd. Doordat alle artikelen geheel eco-vriendelijk is gemaakt, vrij is van gifstoffen en met natuurlijke kleurstoffen wordt geverfd, loopt je baby geen enkel risico. Maar ook blijft op deze manier het milieu gespaard, waarmee CamCam een steentje bijdraagt aan het behouden van de wereld voor de volgende generaties.