Een goede nachtrust door het gebruik van een plissé hordeur

Een goede nachtrust is voor iedereen ontzettend belangrijk. Naast een goed bed een goed matras en goed verduistering om licht buiten te houden zijn er nog een aantal aspecten die van invloed zijn op de kwaliteit van onze slaap. We zijn allemaal wel bekend met die warme zomeravonden waarop een mug een bezoek komt brengen aan de slaapkamer om je vervolgens overal te prikken, waardoor je uit je slaap gehouden wordt. In veel gevallen is het ook nog een onmogelijke opgave om de mug te vinden en deze dood te maken. Gelukkig zijn er diverse oplossingen waardoor je deze situatie kan voorkomen. Een plissé hordeur, is bijvoorbeeld een goed idee om aan te schaffen, zodat je wanneer het warmer wordt het huis goed kan ventileren en het binnen kan laten afkoelen zonder dat je allerlei beesten in huis haalt en je slaap verstoord wordt.

Plissehordeur dubbel enkel dicht

Een plissé hordeur koop je online

Steeds meer mensen kiezen voor het installeren van een plissé hordeur en dat is niet zonder reden. Er zitten tal van voordelen aan het gebruik van een plissé hordeur. Er zijn wel alternatieven zoals een hor die werkt met een roltechniek, maar deze zijn een stuk breekbaarder en scheuren makkelijker, waardoor de levenstijd aanzienlijk korter is. Zogenaamde deurgordijnen gemaakt van diverse materialen werken minder goed tegen beesten en zijn ook aanzienlijk lastiger schoon te maken. Een plissé hordeur is gemaakt van zeer sterk kunststof materiaal en meestal voorzien van een magnetisch sluitsysteem. De hor staat altijd strak wanneer deze gesloten is en blijft ook zonder plooien. Het frame is in de meeste gevallen gemaakt van aluminium en gaat jarenlang mee.

Een hordeur op maat laten maken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om online een hordeur te kopen. Het aantal aanbieders van hordeuren online is dan ook aanzienlijk toegenomen in de afgelopen jaren. Nummer 1 specialist in Nederland is: Plissehordeurenwebshop.nl. Het prettige aan het gebruik van een plissé hordeur, is dat deze niet alleen in standaardmaten wordt geleverd, maar ook op maat gemaakt kan worden. Dit is bijvoorbeeld ontzettend handig voor deuropeningen met een afwijkende afmeting, bijvoorbeeld in oudere huizen of in het geval van een schuifpui. Een plissé hordeur houdt overigens niet alleen vliegen en muggen buiten de deur, maar is dusdanig fijn van structuur dat ook pollen buiten blijven. Vooral voor mensen met allergieën en hooikoorts achtige klachten is dit een zeer prettig gegeven.