Kindermeubels van Design Letters

Voor je kinderen wil je alleen het allerbeste. Dat begint natuurlijk met een leuke kinderkamer, waar je kindje zijn of haar eerste paar jaren fijn door kan brengen. Het Deense merk Design Letters wil je daar graag bij helpen. Dit vrolijke merk heeft onder andere voor in de kinderkamer de leukste decoratieve accessoires, waarmee je de hele kamer een gezellige uitstraling kunt geven. Ook kindermeubilair van dit merk is geschikt voor in de kamer: vrolijke stoelen en kleine tafeltjes met een direct herkenbare look creëren een unieke sfeer, waar je samen met je kindje veel plezier van zult hebben. De zachte kleuren en hoge kwaliteit materialen garanderen een veilige en fijne leefomgeving voor zelfs de kleinste kinderen.

Een jong en fris merk

Design Letters is een jong merk, dat in 2009 is opgericht door de Deense journaliste Mette Thomse. Haar passie voor woorden en letters is duidelijk terug te zien in de verschillende designs van dit merk, waarin typografie centraal staat. Daarmee was het merk een van de voorlopers van een trend die de afgelopen jaren een vlucht heeft gemaakt. Allereerst richt het merk zich op decoratie: denk bijvoorbeeld aan houten letters voor aan de muur. Maar inmiddels is het assortiment uitgebreid, onder andere met porselein en met meubels voor in huis en op kantoor. De producten liggen inmiddels in meer dan 800 winkels in veertig landen.

Letters speciaal voor kinderen

Voor kinderen biedt het letter-thema natuurlijk veel leuke mogelijkheden. De producten van Design Letters zijn niet alleen vrolijk, maar ook educatief. De meubels en accessoires van dit vrolijke merk zijn dan ook vooral geschikt voor iets oudere kinderen, die bijvoorbeeld leren lezen. Het spelen met letters kan dat proces versnellen en de vrolijke ontwerpen geven het kind een goede band met letters – wat erg belangrijk is in de ontwikkeling. Speciaal voor jonge kinderen zijn er boeken, drinkbekers en bestek met letterprints, bijvoorbeeld van het alfabet. Zo sla je met de interieurproducten van Design Letters eigenlijk twee vliegen in één klap: het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook educatief. Daarom kiezen veel ouders ervoor om de producten in de kinderkamer te gebruiken. Ben je ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Ga dan snel naar een van de winkels waar je Design Letters kan vinden, of kijk via internet welke producten er allemaal te koop zijn.