Premium PLA Turkoois Groen

Droom je er wel eens van een eigen tafel, stoel, bank of kast te maken? Maar denk je dat je dat vermogen niet in huis hebt? Een manier om dit relatief makkelijk te kunnen is door een nieuwe technologisch snufje, namelijk de 3D printer. Een 3D printer kan objecten maken omdat het print in driedimensionaal. Zo kan je objecten maken die geheel uniek zijn. Deze maak je vaak op de computer en de 3D printer zorgt er vervolgens voor dat het object geheel naar wens gemaakt wordt. Op dit moment wordt er vooral veel gedaan met 3D printen in de industrie en bij architecten, maar het is de bedoeling dat je dit later zelf thuis ook moet kunnen. Met Premium PLA Turkoois Groen zorg je er voor dat het object ook zo mooi wordt als je voor ogen had.

Met behulp van gemodificeerde plastic iets zelf creëren

Premium PLA Turkoois Groen is iets dat als een soort inkt in de printer gestopt wordt. PLA is een soort plastic, maar het is duurzamer dan dat. Filamenten zijn er in vele soorten en maten en de meeste hiervan zijn gemaakt van plastic. PLA filament is echter duurzamer doordat het gemaakt is van maisolie. Hierdoor is het duurzaam, maar ook biologisch afbreekbaar. Je bent dus niet onnodig plastic aan het verspillen en daarmee de wereld een stukje viezer aan het maken. Dit geeft PLA een groot voordeel ten opzichte van andere filamenten.

Kiezen voor de juiste diameter

Als je Premium PLA Turkoois Groen gaat aanschaffen, moet je letten op de diameter. Dit houdt in dat je printer werkt met een bepaalde diameter die je ook moet aanhouden als je een filament gaat aanschaffen. Dit komt omdat je printer alleen met diameters rondom zijn eigen diameter kan werken.