Verhuizen met uw bedrijf? Wat zijn belangrijke punten om rekening mee te houden?

Het natuurlijk heel wat, u bent zo erg gegroeid en u moet uw oude pand verlaten en verhuizen naar een groter kantoor. Spannend! Maar waar moet je precies allemaal rekening mee houden? Wat houd zo’n verhuizing nou in en wat kunnen studenten hier in betekenen? Lees dit allemaal in dit artikel!

Bedrijfsverhuizing, wat nu?

Het is wel een lastig proces. U wilt natuurlijk dat alles gewoon door kan lopen en u niet opeens een hele week uit de lucht bent. Het is daarom erg belangrijk om een goed overzicht te maken van de uit te voeren taken bij een bedrijfsverhuizing. Ook is het belangrijk om een goede planning te maken van wanneer dit wordt gedaan en door wie. Zo is het voor iedereen duidelijk wat en wanneer hij of zij moet doen. Doe dit ook in samenwerking met het verhuisbedrijf dat u gaat inhuren om deze klus uit te voeren. Verhuizers hebben ervaring en kennis over hoe u het beste kan verhuizen, en welke taken er moeten gebeuren.

Wat houd het in om uw bedrijf te verhuizen?

Het betekent het volledig overzetten van uw kantoor, bedrijfsruimte of productie hal naar een nieuwe locatie. Het is moeilijk omdat uw medewerkers zonder werk zitten en uw klanten niet geholpen kunnen worden. Dit feit is onmogelijk te voorkomen tenzij u beslist niet te gaan verhuizen.

U moet al uw inboedel, tafels, laptops, computers, werkplekken, stoelen etc. verhuizen naar de nieuwe locatie. Dit houd in dat u daar dus goed rekening mee moet houden dat het veel voorbereiding en planning zal gaan kosten wilt u dit zo snel en efficiënt mogelijk doen.

U zult verhuisdozen moeten aanschaffen, inpak materiaal om alles te beschermen en natuurlijk de wagens om alles te verhuizen. Als u grote meubels heeft moet u dit goed van te voren uitrekenen of het allemaal in een wagen kan of u een andere oplossing moet verzinnen.

Waarom studenten als verhuizers?

Studenten verhuisservice is een service die bestaat uit studenten die voor u verhuizen. Dit kan elk soort verhuizing zijn maar in dit artikel gaat het over het verhuizen van uw bedrijf. De studenten die hier voor worden ingezet zijn goed opgeleiden krachten en zullen daarom ook uw verhuizing tot een goed einde kunnen brengen. Door deze studenten in te zetten als verhuizers kan uw verhuizing erg voordelig uitpakken en dat wil natuurlijk iedereen! Naast dat het voordelig is, zijn deze jongen werknemers erg gedreven, fit en willend. Zo zullen ze uw klus ook altijd zo spoedig mogelijk willen afronden en een tevreden klant zien aan het eind. Dat is door uw verhuizing zo veilig, snel en efficiënt mogelijk uit te voren.

Heeft u vragen over deze service of een van de andere mogelijkheden die er te bieden is op het gebied van verhuizen? Wij staan graag voor u klaar, neem gerust contact op en wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.