Zitbal kopen bij UNI Store: Wat zijn de voordelen?

Een zitbal kopen kan in veel verschillende soorten en maten. Toch is er een model dat met kop en schouders boven de rest uit springt. Een zitbal kopen kantoor is namelijk anders dan een bal voor yoga. Bij UNI Store kun je dan ook terecht voor deze beste zitbal voor kantoor. Wij geven je graag de voordelen van het kopen van deze zitballen.

Een zitbal met een uniek design

Voor veel kantoren is het uiterlijk erg belangrijk. In veel gevallen is een kantoor namelijk niet enkel voor medewerkers, maar ook komen er geregeld klanten. Het is dan ook de bedoelding dat het kantoor er piekfijn uitziet. Met een zitbal van Bloon Paris is de aandacht dan ook al snel positief gewekt. Door het unieke design van de ergonomische bureaustoel, is het een ware eye catcher in je interieur.

De voordelen voor de gezondheid

Zitballen hebben een positief effect op de gezondheid van kantoor medewerkers. Wanneer je namelijk dagelijks twee uur op de zitbal werkt, krijg je minder last van nek- en rugklachten. Dit komt doordat je op de zitballen altijd een goede houding aanneemt. Je krijgt automatisch een rechte rug en je benen zitten op een goede 90 graden op de grond. Daardoor worden de juiste spieren in je rug geactiveerd en voorkom je dus klachten. Daarnaast wordt ook de bloedsomloop in je lichaam gestimuleerd. Doordat je je evenwicht moet bewaren op de bal zijn je spieren onbewust aan het werk. Dit kan dan ook hart- en vaatziekten voorkomen!

Gemakkelijk gebruik maken van Bloon Paris

Naast het fantastische design is de ergonomische bureaustoel van Bloon Paris ook nog eens zeer handig in gebruik. Wanneer je hem besteld hebt, krijg je hem in een doos thuis. Vervolgens kun je de bal gemakkelijk oppompen met de bijgeleverde pomp. Door hem daarna af te sluiten met de eenvoudige rits, zie je er niks meer van. De band om de bureaustoel heen geeft je de mogelijkheid om hem gemakkelijk te verplaatsen. Tot slot is de zitbal verzwaard aan de onderkant met ongeveer 2 kilogram. Dit zorgt ervoor dat de zitbal niet wegrolt als je even koffie bent halen, wel zo handig toch?